11.08.2016

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosundan Şehitlerimize Mevlid Programı

15 Temmuz 2016’da ülkemizde yaşanan elim olaylarda şehit düşen vatandaşlarımızı anmak amacıyla Çankırı İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 04.08.2016 Perşembe günü saat 14 00 de Ahmet Yesevi Camiinde kadınlara yönelik mevlid programı düzenlendi.

Kur’an kursu öğreticisi Şükran Yüzbaşı’nın okuduğu Kur'an-ı Kerim ve mealiyle başlayan program, ilahilerle ve Kur’an kursu öğreticisi Esra Güven’in, Arif Nihat Asya’nın         “ Dua” şiiriyle devam etti.

Kur’an kursu öğreticisi Fatma Zehra Bilir, Mevlid-i Şerif’ten “Allah Adın” bahrini okudu. Akabinde Kur’an kursu öğreticisi Mukaddes Sarıkaya’nın “Şehitliğin Allah katındaki değeri, birlik ve beraberliğin önemi” konulu sohbetinin ardından, programa milli ve manevi duygularımızı coşturan ilahilerle devam edildi. Arif Nihat Asya’nın yazdığı “Bayrak “ şiirini okuyan Kur’an kursu öğreticisi Esra Güven, izleyicileri duygulandırdı.

Kur’an kursu öğreticisi Fatma Zehra Bilir Mevlid-i Şerif’ten “Vefat” bahrini okudu. Program Kur’an kursu öğreticisi Naime Çalık’ın yaptığı dua ile sona erdi.