23.09.2016

İlimizde Tashih-i Huruf Kursu Mülakat Sınavı Yapıldı.

20 Eylül 2016 Salı günü İlimiz Cemalettin Ferruh Kur’an Kursunda, Kur'an kursu ve cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla,  “Tashih-i Huruf Kursu” mülakat sınavı yapıldı.

Ankara Rıfat Börekçi Eğitim Merkezi’nde 6 ay süreli yapılması planlanan Tashih-i Huruf Kursu mülakat sınavına İlimizden 45 personel müracaat etmiştir. Sınav komisyonuna söz konusu eğitim merkezinden eğitim görevlileri İbrahim YILMAZ, İsrafil GÖK ve Müftü Yardımcısı Uğur DEMİREL katılmışlardır. İlimizden Tashih-i Huruf Kursuna 6 görevlimiz başarılı olup, kursa katılmayı hak etmiştir.

Seçimi yapılan personel için kurs, anılan Eğitim Merkezinde 07 Kasım 2016 tarihinde başlayacaktır.

Personel

Kadro Görev Yeri