26.09.2016

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz ÜNAL Müftülüğümüzü Ziyaret Etti.

23.09.2016 Cuma günü Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal Müftülüğümüzü ziyaret etti. Başkanlığımız bünyesinde Strateji Geliştirme Başkanlığı, Din Hizmetleri ve Eğitimi alanından sorumlu olan Prof. Dr. Yavuz Ünal hocamıza, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İmam-Hatip Okulu Müdürü Mürsel Eroğlu ve Bayramören Müftüsü Hüseyin Demirhan eşlik ettiler. Ayrıca Müftülüğümüzde görev yapan Müftü Yardımcısı Uğur DEMİREL, Şube Müdürleri, İl Vaizleri ve diğer personel de toplantıya iştirak etti.

İl Müftümüz Arslan Türk’ün makam odasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Yavuz Ünal; “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak yürütülen hizmetlerin geniş bir alana yayıldığını, bütün kademedeki personelimizin görev sorumluluğu ve aidiyet bilinciyle hareket etmesi gerektiğini, Din Hizmeti ve Eğitiminin sadece cami ve Kur’an kurslarında değil, sosyal hayatın içerisinde de verilmesi gerektiğini, görev yürütürken toplumun sosyal, dini ve kültürel yapısının tespit edilerek hizmet sunulması gerektiğini, din hizmeti ve eğitimi alanında verimin artırılması için ihtiyaç duyulan konularda projeler üretilmesi gerektiğini, yürütülen hizmetlerde, fedakârlık ve samimiyetin çok önemli olduğunu” ifade etti.

İl Müftümüz Arslan Türk ise, “taşra teşkilatı olarak Başkanlığımızın tevdi ettiği görevleri itinayla yerine getirdiklerini, son yıllarda Diyanet İşleri Başkanlığımızın hizmet kalitesinin artarak devam ettiğini, hizmet yelpazesinin genişlediğini ve yürütülen başarılı hizmetlerle vizyonunun daha da güçlendiğini, İl Müftülüğü olarak her kademede görev yapan personelle kaynaşma ve dayanışma içerisinde görevlerin aksamadan yürütüldüğünü, Müftülüğümüz tarafından yapılan faaliyet ve projelerin vatandaşlarımızca memnuniyetle karşılandığını” söyledi.

Ziyaret, Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Yavuz Ünal hocamızın aydınlatıcı ve ufku açan hoş sohbetinin ardından, karşılıklı iyi niyet ve temennilerle sona erdi.