12.06.2017

Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programında Buluştu

Şehit aileleri ve Gaziler, Çankırı İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çankırı Şubesi tarafından organize edilen iftarda bir araya geldi.

07.06.2017 tarihinde Koç AVM havuzlu bahçede verilen iftar yemeğine Çankırı Valisi Mesut KÖSE, Vali yardımcıları, daire amirleri, ilçe müftüleri, İl genel meclisi başkanı Ruhi ŞEKER ile Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

Cemaleddin Ferruh Kuran kursu yöneticisi Osman Uslu’nun okuduğu Kuran Kerim katılımcıların huşu dolu anlar geçirmesine vesile oldu.

Ulu Cami imam hatibi Şevki İPEK’in okuduğu ezanı müteakip yemeğe geçildi. Türkiye Diyanet Vakfının ramazan ayı tanıtım faaliyetleri ve Türkiye Diyanet Vakfı tanıtım slayt gösterisi sonrası duaya geçildi.

Müftü yardımcısı Uğur DEMİREL’in yaptığı duadan sonra İl Müftüsü Arslan TÜRK, selamlama konuşması yaptı. Arslan TÜRK konuşmasında ramazan ayının feyz ve bereketini, şehitlerimize, gazilerimize ve yakınlarına duyduğumuz minneti, yıl boyunca hizmetleri süren vakıf şubemizin Çankırı halkına Ramazanda da maddi ve manevi desteğinin devam etiğini dile getirdi. Sayın TÜRK konuşmasını misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek tamamladı.