19.06.2017

Çankırı Diyanet Okuma Salonu Projesi İlk Meyvelerini Verdi

Diyanet İşleri Başkanlığımız ile Gençlik ve Spor Bakanlığınca imzalanan ortak protokol kapsamında, ilimizde Diyanet okuma salonu ile ilgili olarak yapılan çalışmalarımız ilk meyvesini verdi. Ortaokula devam eden ve isteğe bağlı olarak katılım sağlayan öğrencilere yönelik müftülüğümüzce açılan Diyanet okuma salonunda 15 öğrencimiz eğitimlerini tamamladı.

Müftü Yardımcılarımız, vaizler ile alanında uzman din görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim ve Arapça derslerinde öğrencilere gerekli destek verildi. Diyanet Okuma Salonu görevlisi Müezzin-Kayyım Hüsnü Gürlü tarafından velilerimizin de katılımlarıyla kapanış programı düzenlendi. Derslere devam eden öğrencilere Diyanet yayınlarından Kur’an-ı Kerim hediye edilerek kendilerine başarılar temennisinde bulunuldu.