17.08.2018

Bahçelievler Kur’an Kursu Yaz Kur’an Kursu Mezuniyet Programı

İlimiz müftülüğüne bağlı olarak hizmet veren Bahçelievler Sultan Hatun Kız Kur’an Kursu tarafından Yaz Kur’an Kursu mezuniyet programı düzenlendi. Programa başta Sayın İl Müftümüz Bürhan KELEŞ olmak üzere, İl Müftü Yardımcısı Hasan LİMON, daire amirleri, STK temsilcileri,  kurs öğreticileri ve öğrenci velileri de katıldı.

Program yaz Kur’an kursunda eğitim alan kız öğrenci tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilâveti ile başladı. Kurs yöneticisi Mukaddes Sarıkaya, “Kur’an öğrenmenin önemi, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza dinimizi öğretmede gayret göstermemiz gerektiğini, katılım sağlayan tüm misafirlere teşekkür ettiğini” ifade etti.

Yine küçük çocuklarımızca İstiklal Marşı, Hadis paylaşımı ve çocuk şarkılarıyla program devam etti. Gönüllerince eğlenen öğrencilerimiz çuval ve yumurta yarışı gibi oyunlarla da ortamı şenlendirdiler. Çankırı’nın ileri gelenlerinin de katıldığı programda mezun olan öğrenciler İl Müftümüz, Müftü Yardımcısı ve diğer yetkilerden sertifikalarını aldılar. Öğrenciler aileleriyle beraber Kur’an öğrenmiş olmanın mutluluğunu yaşadılar. Kur’an kursu derneği tarafından katılımcılarımıza döner ve dondurma ikramıyla program sona erdi.