06.10.2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Resmi Kurum ve Kuruluş Ziyaretleri Gerçekleştirildi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Sayın Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ, 02/10/2017 Pazartesi günü saat 09:00’da İl Müftü Vekilimiz Hasan LİMON ve beraberindeki heyet tarafından makamında ziyaret edildi.

Ziyarette Sayın Valimize; Diyanet İşleri Başkanlığımızca Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bu seneki temasının ‘Cami, Şehir ve Medeniyet’ olarak belirlendiği ve hafta boyunca yapılacak faaliyetler hakkında Müftü Vekilimiz Hasan LİMON tarafından bilgi verildi. Vali AKTAŞ, Camiler ve Din Görevlileri Haftasının hayırlı olmasını ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette il müftü vekilimiz Hasan LİMON, hafta anısına Sayın Valimize çiçek buketi ve Diyanet yayınlarından oluşan kitap seti hediyesi takdiminde bulundu. Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve temennilerle sona erdi.

Aynı gün Vali Yardımcıları, Milli Eğitim Müdürü, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı İrfan DİNÇ aynı heyet tarafından ziyaret edildi. Ziyaretlerde başkanlığımız yayınlarından kitap hediyeleri takdim edildi.