06.10.2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Personele Yönelik Yemek Programı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyleilimiz merkez ve merkeze bağlı köylerimizde görev yapan imam hatip, müezzin kayyım, Kur’an kursu öğreticileri ve daire personelimize yönelik 04/10/2017 Çarşamba günü yemek programı düzenlendi.

Programa il müftü vekilimiz Hasan LİMON, Vali Yardımcımız Musa GÖKTAŞ,Müftü Yardımcımız Dr.Abdullah SAĞIR, İlçe Müftülerimiz, ve İlimiz merkez ve merkeze bağlı köylerde görev yapan personellerimiz katıldı.

Vaiz Hüseyin YAZICI’nın sunuculuğunu yaptığı program; ilimiz merkez Ulu Cami İmam Hatibi Şevki İPEK’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Ardından İl Müftü Vekili Hasan LİMON tarafından açış konuşması yapıldı. Hasan LİMON konuşmasına tüm görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ederek başladı. Günün anlam ve önemine binaen çeşitli mesajlar verdi. Hakkari Yüksekova ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen tuzakla şehit olan Çankırılı şehitlerimiz için dualar ederek konuşmasını sonlandırdı.

Program yemek ikramının ardından sona erdi.