08.11.2016

Müftülüğümüz Yetimlere Ziyaret Gerçekleştirdi.

İl Müftülüğümüzce 2014 yılından beri devam eden “Cami Gölgesinde Bir Yetim ve Öksüz” projesi kapsamında, yetimleri olan bir aileye ziyaret yapıldı. Proje kapsamında ilimiz merkez ve köylerinde ikamet eden 53 yetim ve öksüzlere ulaşılmış olup, her ay ziyaretlerle ihtiyaçları karşılanması sağlanmaktadır.

07.11.2016 Pazartesi günü, İl Müftülüğümüz Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü M. Said Kılıç, Gayretoğlu Camii Dernek Başkanı Satılmış Gayret ve Camii İmam-Hatibi Murat Pekyürek’in katılımıyla yetimleri olan aileye ziyaret yapıldı. Ziyarette yetim çocuklara kışlık ayakkabı ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayınlarından oluşan çocuk kitapları hediye edildi. İl Müftülüğü olarak her zaman yanlarında olduğumuz belirtilerek, bir ihtiyaç durumunda destek olunacağı ifade edildi. Yetim çocuklar ve ailesi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Allah’ın bizlere emaneti olan yetimlerimize başarı ve sağlık temennisinde bulunuldu.