15.12.2016

İsmail ÖZDEMİR Huzurevinde Kandil Programı Yapıldı.

Çankırı İsmail Özdemir Huzurevinde yaşlılarımıza yönelik Mevlid kandili programı düzenlendi. Programda Din görevlilerimiz Burhan Şen, Ömer Demir, Mustafa Azam Haliloğlu, Murat Pekyürek ve Adem Altın tarafından Kur’an-ı Kerim, Kaside ve Mevlid-i Nebevi kıraat edildi.Okunan ilahi ve kasideler huzurevi sakini büyüklerimizin duygulu anlar yaşamasına vesile oldu. İl Müftü Yardımcımız Uğur DEMİREL yaptığı konuşmada, günün anlam ve önemini belirterek “İnsanlığın her zamankinden daha çok Peygamberimizin sünnetine ihtiyacı olduğunu, Peygamberimizi örnek almadan İslam’ı yaşamanın mümkün olmadığını,gerçek manada iyi bir Müslüman olmak için peygamberimizi iyi anlayarak hayatımızın her sahasında onu rehber edinmemiz gerektiğini” ifade etti.

Programın sonunda vatanımızın ve milletimizin bekası ve aziz şehitlerimiz için dua edilerek yaşlılarımızın tek tek gönülleri alındı. Büyüklerimiz Müftülüğümüzün bu güzel faaliyetinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçen hocalarımıza teşekkür ettiler. İl Müftülüğümüz tarafından programda değerli büyüklerimize çeşitli ikramlar yapıldı.