30.12.2016

Çavuşoğlu Yatılı Kız Kuran Kursumuzdan Anlamlı Kermes

Çankırı İl Müftülüğümüze bağlı Çavuşoğlu Yatılı Kız Kursu ile dernek yönetimi işbirliği içerisinde Halepli din kardeşlerimiz için yardım kermesi düzenlendi. Kermes, 26 Aralık 2016 pazartesi günü saat 10:00 da başladı.

Vatandaşlarımızın yoğun ilgisinin olduğu gözlenen Kermes programına,  27 Aralık Salı günü Başta İl Müftümüz Arslan TÜRK olmak üzere Müftü Yardımcısı Dr. Abdullah SAĞIR ve Personel Şefi İsmail OKÇU katıldılar. İl Müftümüz Arslan TÜRK, insanlık dramının yaşandığı Halep için böyle bir hayra vesile olunduğundan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Çavuşoğlu Yatılı Kız Kur’an Kursu yöneticisi Sabahat GÖKTAŞ, yanı başımızda yaşanan vahşete uzanan bir şefkat eli olabilmek gayesiyle yatılı ve gündüzlü öğrenciler ile bu yola çıkıldığını ve halkın katılımından memnun olduklarını ifade etti.

İki gün süren kermes vesilesiyle Halep için öğrencilerden ve halktan gelen erzak, temizlik ürünü gibi malzemeler de koliler halinde toplandı ve 4000 TL yardım parası elde edildi. Çavuşoğlu Kuran Kursu Yöneticisi Sabahat GÖKTAŞ, Kurs Dernek Başkanı Osman DOĞAN ve kurs öğreticisi Yasemin AKBAŞ toplanan yardımları TDV teslim etmek üzere, Sayın İl Müftümüzü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette yapılan organizasyonla ilgili bilgiler alan İl Müftümüz Arslan TÜRK, böylesine hayırlı bir hizmet yapmalarından dolayı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek kendilerine başarılı çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundu.