11.10.2017

Cami ve Sevgi/Çocuk Evi Buluşması

7 Ekim Cumartesi günü Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Çankırı Merkez çocuk evleri ve Korgun sevgi evlerinde kalan öğrencilerle saat 10.00’da Bahçelievler Camiinde cami-çocuk buluşması gerçekleştirildi. Programa Bahçelievler Camii İmam Hatibi Halil İbrahim ÖZGEN’in okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başlandı.

Cezaevi Vaizi Hüseyin YAZICI caminin tanıtımı ve camilerin İslam medeniyetindeki yeri ve önemi hakkında bilgi verdi. Camilerin herkese açık olduğu, herkesin rahatça ve güven içerisinde girebileceği mekânlar olduğu vurgulandı. “Camiler Çiçek Açıyor” isimli sinevizyon izlendi, Bahçelievler Camii İmam Hatibi Halil İbrahim ÖZGEN çocuklara imam hatibin görevi ve önemi ile ilgili bilgi verdi ve çocukların sorularını cevaplandırdı.  İl Vaizi Burhan ÇONKOR’un yaptığı duadan sonra Bahçelievler Sultan Hatun Kız Kur’an Kursu’nda Rahman’ın genç misafirlerine ikramda bulunuldu. Programa 60 civarında öğrenci katıldı.