16.11.2017

Din Eğitimi ve Kur’an-ı Kerim Öğretme Teknikleri Konulu Seminer Verildi.

15.11.2017 Çarşamba günü ilimizde yürütülen din hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA  tarafından “Din Eğitimi ve Kur’an-ı Kerim Öğretme Teknikleri” konulu seminer programı yapıldı. İlimiz Atatürk Kültür Merkezi Salonunda öğleden önce İmam-Hatip ve Müezzin kayyımlara, öğleden sonra ise   Kur’an kursu öğreticilerine yönelik seminer programı gerçekleştirildi. Seminerde İl Müftü Vekili Hasan LİMON, günün anlam ve önemini belirten kısa bir açılış konuşması yaptı.

Seminer sonunda, seminere katılan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an kursu öğreticileri, yapılan proğramın çok faydalı ve verimli geçtiğini ifade ettiler. Program İl Müftü Vekilimiz Hasan LİMON’un Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA hocamıza hediye takdimi ile sona erdi.