30.11.2017

İslam’ın Engellilere Bakışı Konulu Konferans Düzenlendi.

29 Kasım 2017 tarihinde idrak ettiğimiz Mevlit Kandili’nin daha etkili kutlanması amacıyla, Engelli yakınlarına yönelik, İlimiz Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Salonu’nda  29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat. 13.30’da “İslam’ın Engelilere Bakışı” konulu İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği  ile konferans porgramı düzenlendi.

Konferans İlimiz Cemalettin Ferruh Kur’an Kursu Yöneticisi Osman USLU’un Kur’an-ı Kerim tileveti ile başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Muammer ÖZTÜRK’ün günün anlam ve önemini belirten kısa konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığının engelliler ile ilgili sinevizyon gösterisi yapıldı.

İl Müftü Vekilimiz Hasan LİMON, konuşmacı olarak katıldığı “İslam’ın Engellire Bakışı” konulu konferansını verdi. Konferans sonunda engelli yakınları, programdan  çok memnun  olduklarını ifade ettiler.

İlimiz Cezaevi Vaizi Hüseyin YAZICI ‘nın yapıtığı duadan sonra İl Milli Eğitim Müdürü Muammer ÖZTÜRK’ün İl Müftü Vekili Hasan LİMON hocamıza hediye takdimi ile proğram sona erdi.