12.03.2018

Çankırı Merkez ve İlçelerinde “Dünya Kadınlar Günü” Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Çankırı İl Müftülüğü personeli tarafından “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla “Kur’an ve Sünnet Ekseninde Kadın ve Adalet” konulu program, Atatürk Kültür Merkezi ve Kredi Yurtlar Kurumu’nda icra edildi. Sunuculuğunu Kur’an Kursu Öğreticisi Zeliha Nur KIRICI ve Esra GÜVEN’in yaptıkları programda Kur’an tilaveti, slayt gösterisi, Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Zehra BİLİR’in konuşması, ezgiler yer aldı. Programlar hanımlar ve gençler tarafından ilgiyle izlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Atkaracalar ve Çerkeş’te program düzenlendi. Programda Kur’an Kursu Öğreticisi Zeliha Nur Kırıcı Kur’an tilaveti ve ilahileri seslendirirken, İl Vaizi Kevser YAZICI “Kur’an ve Sünnet Ekseninde Kadın” adlı konferans verdi. Program misafirler tarafından ilgiyle takip edildi.

Şabanözü İlçe Müftülüğü “Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle bir program hazırladı. Kur’an tilaveti, ilahiler ve İl Vaizi Selcem TAN’ın “Kur’an ve Sünnet Ekseninde Kadın ve Adalet” konulu konuşması yer alan programa Kur’an kursu öğreticileri ve Şabanözü’lü hanımefendiler katıldılar. Yoğun ilginin gösterildiği program,  kartela dağıtımıyla son buldu.