17.05.2018

Müftülüğümüz ADRB Tarafından Aile Haftası Programı Düzenlendi.

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca 2018 yılı Aile Haftası münasebetiyle 15 Mayıs 2018 Salı günü 09:00-11:30 saatleri arasında ilimiz 100. Yıl Kültür Merkezinde  “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile” temalı program düzenlenmiştir.

Programa ilimiz Kur’an Kursu öğretici ve öğrencilerinin yanı sıra Çankırılı hanımlar da iştirak etmişlerdir.

Programda, Hasakça Köyü Kur’an Kursu ile Çavuşoğlu Yatılı Kız Kur’an Kursu Öğretici ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu aile içi ilişkilerini adalet ve ihsan çerçevesinde ele alarak bu kavramların aile içerisinde bir değer olarak varlığına dikkat çekmek, adalet ve ihsan eksenli ahlaki değerlerin hayatımızdaki önemini ifade eden bir konuşma yapılmıştır.

İstiklal Marşının okunması, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve meali, Başkanlığımızın hazırlamış olduğu aile temalı sinevizyon gösterimi, “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile” konulu konuşma, ailenin önemini anlatan piyesler ve ilahilerle renklendirilen program ahirete intikal eden büyüklerimize okunan hatim için yapılan hatim duası ile sonlandırıldı.