27.06.2018

2018 Yılı Yaz Kur’an Kursu Açılış Programı Yapıldı

2018 yılı yaz Kur’an kurslarının 25 Haziran’da açılmasının ardından Müftülüğümüzce 26 Haziran Salı günü açılış programı gerçekleştirildi. Program Bademlik Camiinde yaklaşık 300 öğrencinin katılımıyla yapıldı. Bademlik Camiine gelen öğrencilerimiz camide büyük coşku yaşanmasına vesile oldu.

Program başında minik öğrencilerimiz Kur’an-ı Kerim ve ilahi okudular. Müteakiben öğrencilere hitap eden İl Müftüsü Vekili Hasan LİMON konuşmasında, yaz Kur’an kurslarının önemine işaret ederek öğrencilerimizin kursa katılımından dolayı teşekkür etti. Ayrıca, Kur’an ve dini bilgileri öğrenmenin önemine değinerek devletimize milletimize hayırlı insan olmak için çalışmaları gerektiğini belirtti. Öğrencilerden Kur’an-ı Kerimi öğrenmeleri ve okumaları konusunda söz alan Hasan LİMON, kurs boyunca görecekleri eğitimde başarılar diledi.

Program öğrencilere ikram sonrasında sona erdi. Yaz Kur’an kurslarında görev yapan görevlilerimize ve eğitim gören öğrencilerimize başarılar dileriz.