16.08.2018

İl Müftümüz Bürhan KELEŞ Şabanözü Personel Toplantısına Katıldı.

15.08.2018 Çarşamba günü saat 10.00’da İl Müftümüz Bürhan KELEŞ, Şabanözü Müftülüğü aylık mutat personel toplantısına iştirak etti.

İl Müftümüz Burhan KELEŞ toplantıda, Şabanözü ilçesinde görev yapan Din görevlileri ile tanıştıktan sonra, Diyanet camiasının her kademesinde çalışan personelin manevi mesuliyetine vurgu yaparak, “Çankırı il ve ilçelerindeki din görevlileriyle birlikte yapmayı planladıkları cami içi ve cami dışı hizmetlere, Kur’an kursları, özellikle 4-6 yaş grubu Kur’an kursların önemine değinerek, teşkilat olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmemiz gerektiğini belirtti.”

Bununla birlikte “Din görevliliğin izzet ve vakarını korumada gerekli hassasiyeti göstermelerini, Din hizmeti sunmada yeterli seviyede mesleki donanıma sahip olmak için kendilerini her zaman geliştirmek için gayret göstermeleri hususlarına değindikten sonra, bir problemleri olduklarında her zaman kendisine ulaşabileceklerini, her daim kapısının ve telefonunun açık olduğunu” ifade ederek sözlerini tamamladı.