17.08.2018

Çavuşoğlu Kur’an Kursunda Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı

İlimiz müftülüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Çavuşoğlu Kız Kur’an Kursunda Yaz Kur’an Kursu kapanış programı gerçekleştirildi.

Program Sayın İl Müftümüz Bürhan KELEŞ’in yaptığı konuşmayla başladı. İl Müftümüz konuşmasında, “Yaz Kur’an kursuna devam eden öğrencilere aldıkları eğitimin önemli olduğunu, gelecekte her bir öğrencinin Vali, Kaymakam, Hakim ve Savcı gibi görevlere geleceklerini, öğrendikleri Kur’an-ı Kerim’i hayatları boyunca unutmamaları gerektiğini, dinimizi öğrenmenin yanında ahlaklı, erdemli bireyler olmanın önemli olduğunu” ifade etti. Ayrıca, Çavuşoğlu Kız Kur’an kursunda eğitim gören iki hafızlık proje sınıfı öğrencilerine alacakları eğitime gerekli önemi vermelerini, aynı zamanda İmam-Hatip okulundaki derslerine dikkat etmelerini, proje kapsamında hafız olarak imam hatip okulunu da başarıyla bitirmelerini temenni ettiğini belirtti. Programın hazırlanmasında emeği geçen kurs öğreticilerine teşekkür etti.

İl Müftümüzün konuşmasının ardından öğrencilerden Şeyma KORKMAZ ve İrem Naz GÜVEN Kur’an-ı Kerim okudular. Hatice Ebrar YAVUZ ise okuduğu şiirle katılımcıların manevi duygular yaşamalarına vesile oldu.

Programda öğrencilere çeşitli ikramların yapılmasının ardından program sona erdi.