16.08.2017

Yaz Kur'an Kursları olarak "Camii Çocuk Buluşması" Programı Merkez Camiinde Yapıldı.

Merkezdeki Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinden erkek olanlar Merkez Camiin de Kur'an okudular, ilahi söylediler, vaaz ve hutbe irad ettiler ve en son dua ettiler.

Programda Konuşan İlçe Müftüsü Abdurrahman AYDIN "Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız buğday ekersiniz, 10 Yıl sonrasını düşünüyorsanız ağaç dikersiniz, 100 Yıl sonrasını düşünüyorsanız insan yetiştirirsiniz, dolayısıyla bizde yaz kurslarımızda bu çocuklarımızı gördüğünüz gibi yetiştirmeye çalıştık. Bugün mahsülün hasat günü" dedi.

Kız öğrencilerin programı ise yarın 16.08.2017'de müftülük konferans salonunda yapılacak.