29.11.2017

İlçe Müftüsü Abdurrahman AYDIN tarafından Tevfik Fikret Ortaokulundaki 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerine ''Peygamberimizi anlamak ve anlatmak'' konulu bir konferans verildi.

29 Kasım 2017 tarihinde Okul Müdürlüğümüzün daveti üzerine düzenlenen konferansta İlçe Müftüsü çocuklara önem verilmeyen bir çağda Hz. Peygamber'in çocukları ne kadar çok sevdiğini ve onlara değer verdiğini örnekleriyle anlattı.

Konuşmasında Allah Resülünün mucizelerine temas eden Abdurrahman AYDIN ''Onun doğumunu tüm kainat bekliyordu. Taşlardan dağlara, ağaçlardan hayvanlara, sulardan bulutlara hatta aya varıncaya kadar her varlık O'nu tanıyor ve O'nu sevdiğini ve peygamberliğini bir mucize vesilesiyle ilan ediyordu.'' diyen Müftü AYDIN bu mucizelerine misaller vererek bizimde O'nu sevdiğimizi ve örnek almamız gerektiğini vurguladı.