21.08.2019

MÜFTÜMÜZ KUDDUSİ DOĞAN'A VEDA

2017 yılı Ekim ayında ilçemizde  göreve başlayan Müftümüz Kuddusi DOĞAN'ın  tayini çıkması nedeniyle  21.08.2019 Çarşamba günü Paşasultan Külliyesi Konferans Salonunda yapılan ilk programla  müftülük personeliyle vedalaştı.

Müftümüzle beraber ortak veda programı yapılan İlçe Nüfus Müdürümüz İbrahim ÖZKILIÇ'ında katıldığı ikinci programa  İlçe Kaymakamız Sayın Ferhat ALTAY, ilçe adliyemizin ve Yargıtayımızın değerli yargıçları,İl Genel Meclisi üyeleri, daire amirleri,STK üyeleri, iş adamları,muhtarlar ,kurum ve kuruluş çalışanları , müftülüğümüz eski  personeli  ve Din görevlilerimiz yer aldı.

Yemek ikramı sonrası  programda İlçe Kaymakamımız  Ferhat ALTAY, müftümüz Kuddusi DOĞAN, Nüfus Müdürümüz İbrahim ÖZKILIÇ, Müftü Vekilimiz M.Kamil HALİLOĞLU ve diğer katılımcılar yaptıkları  kısa konuşmalar ile duygu ve düşüncelerini ifade ederek vedalaştı.

Program sonrasında Müftümüz Kuddusi DOĞAN'a   Kaymakamlık , Şabanözü Diyanet Mensupları Derneği ve Daire Personeli adına yaptırılan plaketler ve hediyeler  İlçe Kaymakamımız  Sayın Ferhat ALTAY ve Müftü Vekimiz M.Kamil HALİLOĞLU tarafından kendisine takdim edildi.

İlçemize yapmış olduğu katkılardan dolayı Müftümüze  teşekkür ediyor, yeni görev yeri olan Konya İli Karapınar İlçesindeki Vaizlik görevinde başarılar diliyoruz.