06.10.2019

1 - 7 EKİM CAMİİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ

Her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde düzenlenen Camiiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerimiz hafta boyu gerçekleştirilen bir dizi etkinkliklerle gerçekleştirildi.

İlk olarak İlçe Müftü Vekilimiz Mehmet Kamil HALİLOĞLU başkanlığında kurulan komisyon Kaymakamlık, Belediye başta olmak üzere ilçemizin kamu kurumlarını, ilçe esnafını ve ceza evi ziyaretini gerçekleştirerek hafta ile ilgili bilgilendirmeler yaptı.

02 Ekim 2019 Çarşamba günü Paşasultan Külliyesi Konferans Salonuda Eldivan İlçe Müftüsü Emir VERAN Hocamızın sunduğu  "Cami ve Hayat " konulu konferansa İlçe Kaymakamımız Sayın Ferhat ALTAY başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, ilçe halkı, öğrenciler din grevlilerimiz ve eşleri katıldı.Program sonununda camiilerin inşasında ve bakımında emeği geçenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

04 Ekim 2019 Cuma namazı öncesinde emekli din görevlilerimiz ve ömrünü camiilere adamış hayırsever vatandaşlarımız için düzenlenen hatim programı Müftü Vekilimiz Mehmet Kamil HALİLOĞLU nun yaptığı  hatim duası ile tamamlandı.

05 Ekim 2019 Cumartesi Merkez Mevlana Camiinde " Babalar ve Çocuklar " sabah namazı buluşması gerçekleştirildi ve  ardından  vatandaşımıza çorba  ikram edildi.

06 Ekim 2019 Pazar günü ise Merkez Mevlana Camiinde Din Görevlilerimiz tarafından  Mevlid-i Şerif  kıraat olundu.

Din görevlilerimiz ve eşleri ile Bakırlı Yaylasında yapılan piknik ile Camiiler ve Din Görevlileri  Haftası etkinliklerimiz sona erdi.