28.12.2017

Kız Öğrencilerimizle Sabah Namazında Buluştuk

“Değerlerimizle Değerliyiz” projesi kapsamında Çankırı Müftülüğü ile KYK ve Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Yurdu kız öğrencileri buluştu.  KYK kız öğrencilerle sabah namazı buluşması 22.12.2017 Cuma günü Sultan Selim Camiinde gerçekleşti. Eda edilen namazın ardından Gençlik Koordinatörü Selcem Tan, “Dünya ve Ahiret dengesi” ile ilgili kısa bir sohbet verdi. Akabinde Aksu Kur’an Kursu öğreticilerinin ev sahibi yaptığı sabah kahvaltısına geçildi. Kur’an kursunu gezen gençler, kursun faaliyetleriyle ilgili bilgi edindiler.23.12.2017 Cumartesi günü ise Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler kız yurdu öğrencileriyle Bademlik Camiinde bir araya gelindi. Sabah namazının ardından Çavuşoğlu Kız Kur’an Kursunda kahvaltı yapıldı. Kurs Yöneticisi Sabahat Göktaş, Kursun faaliyetleri ve hafızlığın önemi ile ilgili bilgi verdi.