08.10.2019

YAPRAKLI İLÇESİNDE EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİ İLE DİN GÖREVLİLERİMİZ BİR ARAYA GELDİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, Yapraklı ilçemizde emekli din görevlileri ile görev yapan din görevlilerimiz akşam yemeğinde bir araya geldi. Yapraklı ilçe Kaymakamı Mustafa Emre KILIÇ tarafından verilen akşam yemeğinde, İlçe kaymakamı ile İlçe Müftüsü Ömer Faruk KIVRAK’ın açılış konuşmalarının ardından İl Müftümüz Bürhan KELEŞ bir konuşma yaptı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftamızın hayırlı olması temennisiyle başlayan konuşmasında, Müftülük hizmetlerinin daha verimli bir hale gelmesinde din görevlilerinin dayanışma içerisinde olmasının önemini vurgulayan KELEŞ, böyle bir haftada bu beraberliğin artmasına katkı sağlayan bu güzel organizasyon için İlçe kaymakamına teşekkür etti.  Yemek sonrası Merkez Camii’nde Akşam namazını müteakip bir mevlid-i şerif programı düzenlendi.