11.10.2019

CAMİ HAYATIN İÇİNDE, HAYAT CAMİNİN İÇİNDE

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 10.01.2019 tarihinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Cami ve Hayat” konulu konferans programları icra edildi.

“Cami Hayatın İçinde, Hayat Caminin İçinde” vurgusunun yapıldığı, kadınlara yönelik düzenlenen konferanslar; Aksu Sultan Selim, Gayretoğlu, Bahçelievler ve Bademli Camileri ile Çankırı E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Çankırı İsmail Özdemir Huzurevi ve Çankırı Kadın Konukevi’nde yüzlerce hanımın iştirakiyle gerçekleşti. İl Müftü Yardımcımız Melek OVACIKLI, ADRB Koordinatörümüz Şükran YÜZBAŞI, İl Vaizlerimiz Kevser YAZICI, Selcem TAN ve Yeliz LİV ile Kur’an Kursu Öğreticilerimiz Rabia ÖZTÜRK ve Zakire KARA’nın konuşmacı olarak katıldığı konferans programları Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp “Cami ve Hayat” konulu konferansın akabinde söylenen ilahilerle devam etmiş ve yapılan dualarla sona ermiştir. Programların akabinde misafirlere çeşitli ikramlarda bulunulmuştur.