16.07.2019

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerle anıldı. Programa İlçemiz Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK, İlçe Belediye Başkanı Harun OFLAZ, Çardaklı Belediye Başkanı Osman YILMAZ, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşlarımız katıldı. Program Çarşı merkezinden İlçe Jandarma Komutanlığı önüne kadar Milli birlik Yürüyüşü ile başladı. Sonrasında hava muhalefeti nedeniyle Özleyiş TOPBAŞ kültür merkezinde kutlama programına geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Tüm Şehitlerimiz için Kuran'ı-Kerim tilaveti okundu. Daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN' ın konuşması izlendi. Ardından İlçe Müfülüğümüz İlahi korosu tarafından ilahiler söylendi. Sonrasında  15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili  sinevizyon gösterimi yapıldı.

Daha sonra İlçe Belediye Başkanı Harun OFLAZ ve Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK 15 Temmuz gününü anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar. Ardından yaz Kuran kursu öğrencilerinin 15 Temmuz ile ilgili şiirleri okundu. Program İlçemiz Müftüsü Ömer DUMRUL hocamız tarafından  15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için duası ile son buldu. İlçemiz Belediye Başkanlığınca vatandaşlarımıza Çorba ve çay ikramı yapıldı. Daha sonra çarşı meydanına gidilerek demokrasi nöbeti tutuldu. Saat 00:13'te tüm camiilerimizden selalar okunmasının ardından etkinlikler son buldu.