15.11.2019

ATKARACALAR MÜFTÜLÜĞÜNCE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI

Atkaracalar Müftülüğü 2019 Mevlid-i Nebi haftası Kutlamaları kapsamındaki konferans  12/11/2019 tarihinde saat 15:30' da Atkaracalar Özleyiş Topbaş Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programla kutlandı, Program Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü Ömer DUMRUL tarafından günün anlam ve önemini anlatan bir  konuşma yaptı. Belediye Başkanı ve Kaymakam Bey'in konuşmalarından sonra Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doc. Dr Hayati YILMAZ Hocamız, Diyanet İşleri Başkanlığımızın belirlediği  "Peygamberimiz ve Aile" temalı konferansını verdi.
          Mevlid-i Nebi Haftası programına; İlçe Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK, Belediye Başkanı Harun OFLAZ ve kamu kurum amirleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Liseler Arası Siyeri Nebi Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödül töreni ve kapanış konuşmasıyla sona erdi. Program bitiminde tüm halkımıza yemek ikramında bulunuldu. Ayrıca hafta münasebetiyle merkez, kasaba ve köy camilerimizde din görevlisi personellerimizle birlikte halkın katılımıyla Kuran-ı Kerım Tilaveti Programları gerçekleştirildi.