25.07.2020

İlçe Müftüsü Mustafa BUDAK, Kurban Vekaletini TDV’ye Verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganı ile sürdürülen kampanya kapsamında, Bayramören İlçe Müftüsü Mustafa Budak kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.
Bağış sonrasında kısa bir açıklama yapan Müftü Budak, “Kurbanlarını Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlarımız, Türkiye Diyanet Vakfı Bayramören Şubesine gelerek kurban bağışında bulunabilirler. Ayrıca www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden de online bağış yapabilirler. Bununla birlikte İlçe Müftülüğümüz, cami görevlilerimiz ve İlçe merkezinde kurulan standımız aracılığıyla da kurban vekâleti verebilirler.” dedi.