30.05.2022

Çerkeş İlçe Müftümüz Murat Hasankahyaoğlu 2 yıldır görev yaptığı ilçemizden ayrılıyor. Kendisini uğurlamak üzere yaptığımız veda programına Çankırı İl Müftümüz, misafirlerimiz ve Çerkeş müftülüğü personeli İmam ve müezzinlerimiz katıldı. Çerkeş'te görev yaptığı süre içinde Halkımız ve görevlilerimiz tarafından çok sevilen hocamız Kur'an Kursumuzu da açma aşamasına getirdi. Bizlere çalışmasıyla rehberlik, ahlakıyla örnek, hem amir hemde abi-kardeş olan hocamıza teşekkür ediyor Almanya'daki dindaşlarımıza - soydaşlarımıza, oradaki gurbet kuşlarına hizmet etmek için çıktığı bu hicretinde kendisine Cenabı Allah'tan muvaffakiyetler temenni ediyoruz. Güle güle git yolunuz açık olsun hocam.