25.07.2019

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Tüm Personelimiz ve Halkımızın  katılımıyla  bütün camilerimizde “ Şehitlerimiz İçin Kur’an Okuyoruz” Kampanyası kapsamında Hatmi Şerifler okundu.

12 Temmuz 2019 Cuma günü saat 10:00’da Merkez Büyük Camiinde Yaz Kur’an Kursu öğrenci ve velilerinin katılımlarıyla 15 Temmuz Kardeşlik Etkinliği düzenlenmiştir.

12 Temmuz 2019 Cuma namazı öncesi Merkez Büyük Camiinde “ Kur’an-ı Kerim Ziyafeti” Programı düzenlendi. Program  Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Tesbihat, ilahi ve konuşmalarla devam eden program Hatim Duasıyla sona erdi.

15 Temmuz Pazartesi günü öğle namazına müteakip Merkez Büyük Camiinde Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif düzenlendi. Programdan sonra İlçe Kaymakamımız Ali İhsan SELİMOĞLU’nun başkanlığında, İlçe Müftümüz Emir VERAN, Belediye Başkanı,  Daire Amirleri ve Halkımızın katılımıyla Şehitlik ziyaret edildi.

İlimiz Valisi Hamdi Bilge AKTAŞ’ın Başkanlığında Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü  ve diğer İlçe Kurum Amirleri ile  15 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 14:30’da 15 Temmuz Şehidi Hasan GÜLHAN ve 15 Temmuz Gazimiz Erdal ANBARCI’nın aileleri ziyaret edilerek Merkez Büyük Cami İmam Hatibi Süleyman TURAN tarafından Kur’an-ı Kerim okundu İlçe Müftümüz Emir VERAN tarafından da Şehitlerimize dua edildi.

15 Temmuz 2019 Pazartesi gününü 16 Temmuz 2019 Salı gününe bağlayan akşam saat 22:45’te İlçemiz Anıt Meydanında İlçe Kaymakamımız Ali İhsan SELİMOĞLU tarafından“ Dini İstismar Eden Terör Örgütü FETÖ” hakkında konuşma yapıldı. Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. Gece saat 00:13’te tüm camilerimizde eş zamanlı olarak Salâ okundu.