23.05.2019

4-6 YAŞ KUR'AN KURSU PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan müfredat kapsamında 4-6 Yaş kur’an Kursu öğreticisi Ayşe Nur KARATAŞ eşliğinde eğitim verildiğini belirten İlçe Müftümüz Kemal  MENCELOĞLU bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan velilere  teşekkür ederek  şöyle devam etti.

Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kursunda  çocuklarımıza dua, şükür,, sabır, sevgi saygı, sorumluluk, doğruluk, dürüstlük paylaşmak ve adalet gibi kavramlar öğretiliyor. Çocukların kendilerine ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini hedefliyoruz. Amacımız vatana millete hayırlı pırıl pırıl nesiller yetiştirmek.

Ilgaz İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursunda okumayı öğrenen 26 öğrenci için yıl sonu programı düzenlendi.

Kur’an Kursu Öğreticisi eşliğinde öğrendiklerini sergileyen minik öğrencilerin okuduğu ilahi sure Kur’anı Kerim ilahi, sure ve salavat-ı şerifler ile semazen gösterisi izleyenlerden alkış alarak program sonlandı.