Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR,Ramazan ayı münabeseti ile,İlçemize bağlı Yukarıalagöz Köyümüzde,Cuma namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR,Ramazan ayı münabeseti ile,İlçemize bağlı KAHYALI Köyümüzde,Yatsı namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.
Detay

Yunus Emre 4-6 Yaş Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan Gıda Kolileri,İlçemiz Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Yusuf ACAR’a teslim edilmiş ve akabinde dağıtımı yapılmıştır.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR, Ramazan ayı münasebeti ile, İlçemize bağlı HACILAR Köyümüzde, yatsı namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR, Ramazan ayı münasebeti ile, İlçemiz Merkez Ahmet Semiha Ay Camimizde, yatsı namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR, Ramazan ayı münasebeti ile, İlçemize bağlı Tepealagöz Köyümüzde yatsı namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR, Ramazan ayı münasebeti ile, İlçemiz, Merkez Yeni Camide yatsı namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR, Ramazan ayı münasebeti ile, İlçemize bağlı Boyacıoğlu Köyümüzde, yatsı namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR, Ramazan ayı münasebeti ile, İlçemize bağlı Kuzeykışla Köyümüzde, yatsı namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR, Ramazan ayı münasebeti ile, İlçemize bağlı AŞAĞIOVACIK Köyümüzde, Cuma namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.