27.06.2018

Merkez Hacı Recep Camiinde İlçemizdeki tüm yaz kurslarının katılımıyla bir ''Açılış Programı'' düzenlendi.

27 Haziran 2018 Çarşmba günü saat 10.00' da Merkez Hacı Recep Camiinde yapılan toplu kahvaltı ile başlayan programa bazı veliler de katıldı.

İlçe Müftüsü Abdurrahman AYDIN yaptığı açış konuşmasında ''Camilerde çocuklarla bir arada olmaktan çok mutlu olduklarını, bundan Cenab-ı Hakkın da razı olduğunu'' belirterek, Kur'an okumanın önemine değindi. Tek bir besmelenin bile Allah'ın merhametini nasıl çektiğini örneklerle anlatan İlçe Müftüsü, çocuklara günah yazılmadığına ama sevap yazıldığına dikkat çekerek hem onları hem de velilerini tebrik etti.

Program çocukların okuduğu ilahilerle ve cami içinde yapılan yarışlarla devam etti.

Çocuklara cips dağıtılarak, topluca önce Camiikebir'e oradan da dondurma yemek üzere Merke Erenler Camiine götürüldü.

Programın halkın dikkatini çektiği ve çocukların beğenisini kazandığı gözlendi.