01.07.2019

17 Haziran da başlayan Yaz Kur'an Kurslarımız daha ilk günden dolmaya başladı

Bu yıl 17 Haziran-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Yaz Kur'an Kursları için Müftülüğümüzce verimi artırmak amacıyla bazı düzenlemeler yapıldı:

• Tüm kurslar hafta içi her gün saat 10.00 da başlayıp öğle namazı ile bitecek.
  • İsteyen kurslarda piknikler yapılacak.
  • Kurslar arası "Kur'an'ı Okuma ve Bilgi Yarışması" ile "Futbol Turnuvası" düzenlenecek.
  • En az iki görevlisi olan kurslarda kızlar ve erkekler ayrı okutulacak.
  • En az iki görevlisi olan kurslarda Kuranı Kerim ve Dini Bİlgiler dersine farklı hocalar girecek.
  • Dini Bİlgiler dersi çeşitli etkinliklerle cazip hale getirilecek.

İLÇE MERKEZİNDEKİ YAZ KURSLARIMIZ

1. MERKEZ KUR'AN KURSU: Aylşe AYHAN'In öğreticiliğinde Müftülüğümüz altında açılan bu kursa sadece 13 yaş ve üstündeki kız öğrenciler tercih edilmektedir. Kontenjanı dolmak üzeredir.
  2. MERKEZ HACI RECEP CAMİİ: Ramazan YACEL ve Abdülkerim DEMİR öğreticiliğinde bir erkek, bir de kız sınıfından oluşmakta, her iki öğretici de her iki sınıfın farklı derslerine girmektedir. Kontenjanı dolmak üzeredir. Bunun yanı sıra bahçesinin oluşu sebebiyle avantajlıdır.
  3. ERENLER MH. CAMİİ: Salih RIFATOĞLU ve Recep ÇİÇEK'in öğreticiliğinde bir erkek bir de kız sınıfından oluşmakta, her iki öğretici de her iki sınıfın farklı derslerine girmektedir. Kontenjanı dolmak üzeredir.
  4. CAMİ-İ KEBİR (PAZARYERİ) CAMİİ: Kamil YAYLA öğreticiliğinde açılmıştır. Karma sınıftan oluşmaktadır.
  5. HACI FATMA CAMİİ: Mustafa PEHLİVANOĞLU öğreticiliğinde açılmıştır. Karma sınıftan oluşmaktadır.
  6. HACIBEKİR CAMİİ: Hasan GÜVEN öğreticiliğinde açılmıştır. Karma sınıftan oluşmaktadır.
  7. KARACAVİRAN CAMİİ: MUhammet Faruk DEMİRCİ Öğreticiliğinde sadece erkek çocuklara mahsus olarak açılmış ve kontenjanı dolmak üzeredir.
  8. KARACAVİRAN KUR'AN KURSU: İlknur DEMİRCİOĞLU öğreticiliğinde sadece kız çocuklarına yönelik açılmış olup kontenjanı dolmak üzeredir.
  9. YENİ TOKİ KUR'AN KURSU: Ayla ÜNGÖR'ün öğreticiliğinde Yeni Toki Aydın ÇOPUR Lisesinde açılan bu kursa sadece 13 yaş ve üstündeki kız öğrenciler tercih edilmektedir. Kontenjanı dolmak üzeredir.
  10. YENİ TOKİ CAMİİ:  Osman BİLGEN ve Vedat ÖZKORUKCU'nun öğreticiliğinde bir erkek bir de kız sınıfından oluşmakta, her iki öğretici de her iki sınıfın farklı derslerine girmektedir. Kontenjanı dolmak üzeredir.