11.04.2019

PERSONELLERİMİZE VEDA

2011 yılından bu tarafa İlçe Müftülüğümüzde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak  görev yapan Ferhat ÖZTÜRK'ün Korgun İlçe Müftülüğüne tayini çıkması, ve yine ilçemizde İmam-Hatip ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak 25 yıldır görev yapan Servet KARSÖKEN'in Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji  Geliştirme Başkanlığı Bütçe ve Performans Daire Başkanlığına tayini  nedeniyle 26.03.2019 tarihinde müftülük toplantı salonunda yapılan mütevazi bir programla personelimizle vedalaşarak buradaki görevlerinden ayrıldılar.Müftülüğümüzdeki verimli çalışmaları için İlçe Müftümüz Kuddusi DOĞAN tarafından kendilerine plaket takdim edildi ve bundan sonraki görevlerinde başarılar temenni edildi.