23.07.2019

İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Program 15 Temmuz Pazartesi günü saat 11:00 'de 15 Temmuz şehitlerinden Serhat ÖNDER'in ilçemiz Bakırlı Köyü'nde ikamet eden ailesinin ve şehit kabrinin ziyaret edilmesi ile başladı.Ziyaretlerin ardından Bakırlı Köyü Camiinde  şehitler için Mevlid-i Şerif okundu ve Şehit SERHAT önder anısına hazırlanan Hatıra Ormanı'na fidan dikilmesi ile Bakırlı'daki program sona erdi.

Bakırlıdaki programın ardından ilçe merkezinde 20.45'te Kaymakam Vekilimiz Ferhat ALTAY ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile Milli Birlik yürüyüşü gerçekleştirilerek,Şehit Serhat ÖNDER'i anma programı düzenlendi.Programda imam-hatiplerimiz Kemal Çalış, Nurullah Çıtak ve Muharrem Albaroğlu'nun Kur'an-ı Kerim tilavetinin akabinde İlçe Müftümüz Kuddusi DOĞAN tarfından hatim duası yapıldı.

Şehit Serhat ÖNDER'i anma programının sona ermesinin ardından ilçe merkezinde  demokrasi nöbetine başlandı.Son olarak 00.13'te sela okunması ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı sona erdi.