08.02.2020

YENİMAHALLE CAMİMİZDE CAMİ, ÇOCUK ve NAMAZ BULUŞMASI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın , camilerin asıl fonksiyonunu yanında birer eğitim-öğretim mekanı ve sosyal, kültürel faaliyetlerin merkezi olarak kullanılmasını sağlamak ve ihtiyaç odaklı hizmet çeşitliliğini artırmak amacıyla 18.01.2020 - 01.02.2020 ( yarıyıl tatili ) tarihleri arasında çocukların namaz kılma alışkanlıklarını kazanmaları amacıyla düzenlediği  " CAMİYİ SEVİYORUZ, NAMAZLA BULUŞUYORUZ " projesine Yeni Mahalle Cami görevlileri ve öğrencileri destek verdi.

Bu bağlamda 16 gün boyunca Kazım AYDOĞMUŞ ve Engin TOPUZ hocalarımızın nezaretinde Yenimahalle camimize gelip vakit namazlarına katılarak, kısa sure ve dua tekrarlarını  yaparak tatillerini değerlendiren çocuklarımızı Şabanözü Belediye Başkanımız Faik ÖZCAN da cami cemaatinin katıldığı programada çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi. Desteklerinden ötürü Belediye Başkanımıza ve  16 gün boyunca camimizi süsleyen çocuklarımıza şükranlarımızı sunarız.