07.07.2022

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN İSMAİL HAKKI ESEN KURBAN BAĞIŞINDA BULUNDU.

Diyanet İşleri Başkanlığı 1992 yılından beri yurtiçinde ve yurtdışında, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile vekaletle kurban organizasyonu düzenlemektedir.Bu vesileyle mazlum coğrafyamızda ümit olmaya devam etmektedir.

Ülkemiz genelinde olduğu gibi, Çankırı’da da kurbanlarını vekaletle kestirmek isteyen vatandaşlarımız vakfımızı tercih etmektedir. Katılım her sene daha da artmaktadır.

Bu bağlamda Çankırı Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı ESEN beyde kurbanını Türkiye Diyanet Vakfına bağışlamıştır.

Sayın Başkanımızın makamında kurban bağışını kabul eden İl Müftüsü Bürhan KELEŞ, her alanda müftülük hizmetlerine desteklerini esirgemediği ve vekaletle kurban bağışında da vakfımızı tercih ettiğinden dolayı teşekkür etti.