07.12.2018

MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KAPSAMINDA ENGELLİ VE AİLELERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İl Müftümüz Sayın Bürhan KELEŞ başkanlığında Çankırı İl Müftülüğü İl Engelli Koordinatörlüğü  tarafından  Diyanet Gençlik Çalışmaları Merkezimizde Engelli kardeşlerimiz ve aileleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. İl Müftümüzün açılış konuşmasıyla başlayan program Engelli kardeşlerimiz ve ailelerinin yaşamış oldukları sıkıntıları ve İl Müftülüğümüzden beklentilerini içeren konuşmalarıyla devam etti. Program, İl Müftümüzün engelli kardeşlerimizin sorunlarının giderilmesi kapsamında Müftülüğümüzün gerçekleştirdiği ve yapmayı planladığı faaliyetler hakkında yaptığı bilgilendirmenin akabinde engelli kardeşlerimiz ve ailelerine yapılan çeşitli ikramlarla sona erdi.