20.11.2019

2019 Yılı Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Mevlid-İ Nebi Haftası Etkinlikleri

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Mevlid-İ Nebi Haftası Etkinlikleri

Çankırı İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, “Peygamberimiz ve Aile” temalı programlar icra edildi.

Toplumun tüm kesimlerine ulaşarak onlarla buluşma, ailevi-dini hususlarda yol gösterme konusunda gayret gösteren Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, ilimiz Merkezde bulunan Bademli Camii, Bahçeli Evler Camii, Gayretoğlu Camii ve Sultan Selim Camii’nde kadınlara yönelik Mevlid-i Nebi haftası programları düzenledi.  Programlar, İl Vaizleri ve Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından gerçekleştirildi.

Ayrıca İsmail Özdemir Huzurevi ve Çankırı E tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda da hanımlara yönelik programlarla sevgili Peygamberimiz anıldı. O’nun aile hayatı ve bize örnekliği anlatıldı.

Programlara yaklaşık 1000 kişi katıldı.