18.05.2019

il müftümüzden ilçe müftülüğümüze ziyaret...

2019 yılı vaaz irşat programı çerçevesinde İl Müftümüz Sayın Bürhan KELEŞ uzman, vaiz ve imam-hatiplerden oluşan bir heyetle birlikte İlçemizi ziyaret etti.

Ziyaret münasebetiyle müftülüğümüz tarafından düzenlenen iftar programına Yapraklı Kaymakamı Sayın Mustafa Emre KILIÇ, İlçe Müftümüz Ö.Faruk KIVRAK, siyasi parti temsilcileri, daire personelimiz ve merkez din görevlilerimiz katıldı. samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinin ardından İlçe Müftülüğümüz tarafından faaliyete geçecek olan Diyanet Gençlik Merkezimizin tamiratında emeği geçen kurum personelimize plaket takdimi yapılarak kendilerine hizmetleri için teşekkür edildi.

İftar programının ardından İl Müftümüz Merkez Çarşı Camiinde teravih öncesi kürsüye çıkarak vatandaşlarımıza hitap ederken, İl vaizleri Veli ÇAYIR, Hüseyin YAZICI, İl Müftülüğü Eğitim uzmanı Ömer MENEKŞE' de Tahirin ve Sucabey Camilerinde halkımıza hitap ettiler.

Enderun usulü kılınan teravih namazı sonrası çarşı camiinde çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilen oyuncak kurasını gerçekleştiren il müftümüz Bürhan KELEŞ, çocukları camiye gelmeleri nedeniyle tebrik etti.