30.05.2019

yapraklı gençlik merkezine kavuştu

Yapraklımız gençlik merkezine kavuştu.

Yapımı 3 ayda tamamlanan gençlik merkezimiz dün (29/05/2019) gerçekleştirdiğimiz açılış töreniyle faaliyete geçti. Törende Kaymakamımız Sayın Mustafa Emre KILIÇ Belediye Başkanı Sayın Ömer GÜNGÖR İlçe Müftümüz Sayın Ömer Faruk KIVRAK Eldivan Müftüsü Sayın Emir VERAN, ilçe milli eğitim müdürümüz Hüseyin BALTA, İlçe jandarma komutanı Salih YALÇIN,  il genel meclis üyeleri İhsan HAYDAR, Ahmet ÖZEN, ak  parti ilçe başkanı Şaban CEYLAN, mhp ilçe başkanı Ahmet MUTLU, okul müdürü Ali CİVCAR, din görevlilerimiz gençlik gruplarımız ve vatandaşlar katıldı. İmam-Hatip Hasan KARAKUŞ hocamızın Kur’an tilavetinin ardından ilçe müftümüz gençlik merkezi hakkında katılımcılara bilgi verme amaçlı bir konuşma yaparak katkısı olanlara teşekkür etti. Kaymakam Mustafa Emre KILIÇ geçlik merkezimize ve gençlik faaliyetlerimize desteğini ifade eden bir konuşma yaparak ilçe müftümüz ve personelimize yapılan çalışma için teşekkür etti.  Eldivan müftüsü Emir VERAN’ ın yapmış olduğu duanın ardından açılış kurdelesi kesilerek davetlilerle birlikte gençlik merkezimize geçildi. teravih namazı sonrası tekrar gençlik merkezimizde  Cemalettin Ferruh Kur’ an Kursu musiki ekibinin ilahileriyle devam eden program sona erdi.