04.12.2017

Müftülüğümüz 4-6 Yaş Öğrencileri ile Mevlit Kandili Programı

İl Müftülüğümüze bağlı Aksu Kur’an Kursu 4-6 yaş öğrencilerinin hazırlamış olduğu Mevlid Kandili programı Şehit Uhud Kadir Işık Gençlik Merkezi konferans salonunda yapıldı.

Programa, Seval Aktaş Hanımefendi, İl Müftü V. Hasan Limon, Milli Eğitim İl Müdürü Muammer Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci, Gençlik Merkezi Müdürü Adem Çalman, Şube müdürleri, müftülük personeli ve öğrenci velileri katıldı.

Tuba Cesur ve Meral Çavuşoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program,  Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Programda İl Müftü V. Hasan Limon’un açılış konuşmasının ardından minik yavrularımızın okuduğu İstiklal Marşı, Kelime-i Tevhid ve Şehadet, “Bir gül aldım elime” ront gösterisi, şiirler, Peygamber ailesi, slayt gösterisi, semazen gösterisi, 15 Temmuz şiiri, alay marşı, “Peygamberi görmek için” ront gösterisi, uyku ve yemek duaları, namaz duaları yer aldı. Program Cezaevi Vaizi Hüseyin Yazıcı’nın yaptığı hatim duası ve hediye takdimi ile sona erdi.