Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Aylık personel toplantımız, 30/04/2024 tarihinde, saat 09.00'da, Tepealagöz Köyü Camii'nin bahçesinde yapılmıştır.
Detay

Yabancı dil kursuna katılmak üzere ilçemizden ayrılacak olan Kaymakamımız Abdurahim TOMAKİN, ilçe müftülüğümüze veda ziyaretinde bulunmuştur.
Detay

29.04.2024 tarihinde, İlçemize bağlı Yeniyapan Köyü'de yapılan yağmur duasına İlçe Müftümüz Yusuf ACAR katılmıştır.
Detay

DİB kitap okuyorum projesi kapsamında, ilçemiz köylerinde bulunan görevlilerimizle,ilçe müftümüz Yusuf ACAR, 25 Nisan 2024 tarihinde, Aşağıalagöz Camii lojmanının bahçesinde bir araya gelmiştir.
Detay

DİB kitap okuyorum projesi kapsamında,İlçemiz merkezinde bulunan görevlilerimizle,İlçe Müftümüz Yusuf ACAR,23.04.2024 tarihinde Aksa Camiinde bir araya gelmiştir.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR,Ramazan ayı münasebeti ile,İlçemize bağlı KAPAKLI Köyümüzde,Yatsı namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR, Ramazan ayı münasebeti ile, İlçemize bağlı Saraycık Köyümüzde, yatsı namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR, Ramazan ayı münasebeti ile, İlçemize bağlı GüneyKışla Köyümüzde, yatsı namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR, Ramazan ayı münasebeti ile, İlçemize bağlı Yeniyapan Köyümüzde, yatsı namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.
Detay

İlçe Müftümüz Yusuf ACAR,Ramazan ayı münabeseti ile,İlçemize bağlı Yukarıalagöz Köyümüzde,Cuma namazı öncesi vaaz ve irşadda bulunmuştur.