08.08.2017

Kaymakamlığımızın organizesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen turnuvada final maçı Karacaviran (TOKİ) ile Erenler Camileri arasında yapıldı.

Yaz Kur'an Kursları arasında düzenlenen turnuvaya 6 takım katıldı.

1. Merkez Hacı Recep Camii

2. Merkez Hacı Fatma Camii

3. Merkez Erenler Camii (A)

4. Merkez Erenler Camii (B)

5. Karacaviran (TOKİ) Camii

6. Gençlik ve Spor

7 Ağustosta yapılan final karşılaşmasında Erenler Camii şampiyonluk kupasını kazanırken diğer camilere de katılımlarından dolayı birer kupa verildi.

Karşılaşmaya katılan takımlara kupaları, Kurşunlu Kaymakamı Yakup ÖMEROĞLU, Kaymakam Adayı Yunus Emre ŞAHİN, Garnizon Komutanı Nihat ÇELEBİ, İlçe Müftüsü Abdurrahman AYDIN, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa SÜNGER, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mesut KILINÇ ve Engelliler Bilek Güreşinde Dünya Dördüncüsü olan Şaban MAZAK tarafından verildi.

Turnuva daire amirleri, halk ve kalabalık bir çocuk kitlesi tarafından izlendi. Çocukların kendi takımlarını destek için yaptıkları tezahuratlar dikkati çekti.