22.05.2019

“AİLE HAFTASI” PROGRAMLARIMIZDA 1100 KİŞİYE “İYİLİK EKSENİNDE AİLE” KONUSUNU ANLATTIK

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 16.05.2019 tarihinde “Aile Haftası” münasebetiyle “İyilik Ekseninde Aile” konulu konferans programları icra edildi.

Merkezde bulunan Aksu Sultan Selim, Bademlik, Gayretoğlu, Bahçelievler, Emir Karatekin ve Hz. Aişe Camilerinde hanımlara yönelik olarak icra edilen programlara Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlandı. İl Müftü Yardımcımız Melek OVACIKLI, ADRB Vaizimiz Şükran YÜZBAŞI, İl Vaizlerimiz Kevser YAZICI, Selcem TAN, Yeliz LİV ve Kur’an Kursu Öğreticimiz Hacer KORKMAZ’ın “İyilik Ekseninde Aile” konulu sunumlarının ardından Kur’an Kursu Öğreticilerimiz tarafından yapılan dualarla programlar sona erdi.

Halkımızın yoğun katılımlarının olduğu programların yapıldığı camilerimizde Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından oluşan kitap stantları açılarak Başkanlık yayınlarımız halka tanıtıldı.