08.10.2019

KORGUN İLÇESİNDE BİR İLK: 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU AÇILIŞI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında 04.10.2019 tarihinde Cuma namazını müteakiben Korgun ilçesinde 4-6 Yaş Kur’an Kursu açılışı gerçekleşti. İl müftümüz Bürhan Keleş, Müftü Yardımcılarımız Hasan LİMON ve Melek OVACIKLI’nın katılımı ile gerçekleşen açılışa Korgun Belediye başkanı Hüseyin KOZAN ve ilçe daire amirlerinin yanısıra Din Görevlilerimiz ile çok sayıda vatandaş da iştirak etti.

İlçe Müftüsü Mahmut AY’ın Kur’an Kursu’nun açılmasında maddi ve manevi desteği olan herkese teşekkür ettiği açılış konuşmasının ardından İl Müftümüz Bürhan KELEŞ bir konuşma yaptı. Bürhan KELEŞ, konuşmasında Korgun’da ilk olarak açılışı gerçekleşen Halime Hatun 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun çocukların erken yaşlarda dini bilgiler ve değerlerimizi öğrenmeleri açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Küçük yaşlarda çocuklarımıza vereceğimiz eğitimin onların ileriki yaşlarda kişiliklerinin oluşmasında önemli rolü olduğunu belirterek böyle bir kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Müftü Yardımcımız Hasan LİMON’un duasının ardından açılış gerçekleştirildi ve Kur’an Kursu birlikte ziyaret edildi, çocuklara hediyeler verildi.