04.10.2016

" CAMİ VE KİTAP" TEMALI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

" CAMİ VE KİTAP"
TEMALI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Hafta etkinlikleri çercevesinde Bayramören Müftüsü Hüseyin DEMİRHAN Kaymakam Coşkun DOĞAN'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Müftü Hüseyin DEMİRHAN, Coşkun DOĞAN'a kabulleri nedeniyle teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar dileyerek şöyle dedi;
"Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında Camiler ve Din Görevlileri Haftasını idrak ediyoruz.Birçok etkinlikle bir caminin bir Müslümanın hem bireysel hem toplumsal hayatında neyi ifade ettiğini,bizim için önemini yeniden idrak etmeye, anlamaya ve anlatmaya gayret ediyoruz.Bu seneki haftamızın başlığı "CAMİ VE KİTAP" olarak belirlenmiştir. Cami,Kitap ve Müslüman üçlüsünün ilişkisini değişik platformlarda gündeme taşıyacağız"
Müftü Hüseyin DEMİRHAN sayın Kaymakama çiçek takdiminde bulundu.
Kaymakam Coşkun DOĞAN hafta münasebetiyle Müftülük ve Cami Görevlilerini kutlayarak haftanın hayırlı ve verimli geçmesini diledi.