09.08.2019

KORGUN YAZ KUR'AN KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMINDA ÖĞRENCİLERE HEDİYE YAĞMURU

İlçe Müftülüğü, Korgun Belediyesi ve Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Kur'an Kursları Kapanış Programı Kurşunlu Devrez Piknik alanında yapıldı. Program Kur'anı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İlçe Müftümüz Mahmut AY yaz tatili boyunca kursa katılan öğrencilere ve Din Görevlilerine teşekkür ederek öğrencilere yönelik programların okul döneminde de devam edeceğini, camilerde haftasonu kursları ve Gençlik Merkezinde haftanın her günü programlar yapılacağını belirtti. Programda Futbol Turnuvası ve yöresel yarışmalarda öğrenciler çuval yarışı, mendil kapmaca, yumurta ile koşma halat çekme yarışması yaparak doyasıya eğlendiler. Yarışmalarda birinci olanlara madalya Futbol turnuvasında 1. olan Gençlik Merkezi Kur'an Kursu Futbol takımına ise kupa verildi. Kur'an-ı Kerim ve Bilgi Yarışması birincisi Ayşenur KARATEKİN'e altın, 2. ve 3. lere ve yarışmaya katılan bütün öğrencilere para ödülü verildi. Ayrıca kursa sürekli devam eden çalışkanlığı ve davranışlarıyla örnek olan öğrencilere akıllı saat verildi. Ardından öğrencilere et kavurma ve keşkek ikramında bulunuldu.